Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PERFAQESUES MJEKSOR

Farmatech shpk me seli ne Tirane, distributor eksluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox, etj

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per zonen e Fierit dhe Vlores. Kandidati/ja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: • Te kete diplome universitare (mundesisht ne fushen e mjekesise/farmacise). • Te zoteroje patente te grupit B. • Te kete aftesi shume te mira ne komunikim dhe prezantim produktesh. • Te jete ambicioz. * Preferohet qe kandidati/ja te jete rezident ne nje nga qytetet e lartpermendura dhe te kete eksperience pune ne kete profil. Të interesuarit të dërgojnë CV ne info@farmatech.net

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet rroge fikse plus bonuse mbi shitjet

Kontakte

info@farmatech.net
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 08/11/2019

)