Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOORDINATORE Kerkohet: Koordinatore/Recepsioniste

Paga: e kenaqshme |

Aplikantet duhet te plotesojne kriteret: * Eksperience pune mbi 1 vit. * Te jene bashkepunues dhe korrekte, personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit ose te dergojne cv-ne ne adresen e emailit

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

ESTETISTE Njoftime pune - Beauty Salon Sara eshte ne kerkim te nje

Paga: . |

Manikyr-Pedikyr. Vajza duhet te kete mjetet e veta, pagesa : qera minimale, Adresa: Rr. "Elbasanit" perballe 7 xhuxhave, Tiranë

Botuar më 27/10/2021
.

PERFAQESUES MJEKSOR Njoftime pune Shkoder, ofroj vend pune Perfaqesues Mjekesor. Farmatech sh.p.k. me seli në Tiranë, distributor ekskluziv i markave më të njohura në fushën e farmacisë, si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox etj Kërkon të punësoj

Paga: * Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet |

Për zonën e: Shkodres/Lezhes/Lacit/Kukesit. * Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: * Të ketë diplomë universitare (mundësisht, në fushën e mjekësisë/farmacisë). * Të zotërojë patentë të grupit B. * Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh. * Të jetë ambicioz/e. * Preferohet që kandidati/ja të jetë rezident/e në një nga qytetet e lartpërmendura dhe të ketë eksperiencë pune në këtë profil. ** Të interesuarit të dërgojnë CV në: [email protected]

Botuar më 27/10/2021
* Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet

PERFAQESUES MJEKSOR Korce, ofroj vend pune Perfaqesues Mjekesor. Farmatech sh.p.k. me seli në Tiranë, distributor ekskluziv i markave më të njohura në fushën e farmacisë si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox etj Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet |

Për zonën e Korces/Pogradecit. * Kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: * Të ketë diplomë universitare (mundësisht, në fushën e mjekësisë/farmacisë). * Të zotërojë patentë të grupit B. * Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim dhe prezantim produktesh. * Të jetë ambicioz/e. * Preferohet që kandidati/ja të jetë rezident/e në një nga qytetet e lart përmendura dhe të ketë eksperiencë pune në këtë profil. ** Të interesuarit të dërgojnë CV në: [email protected]

Botuar më 27/10/2021
Ofrohet rrogë fikse, plus bonuse mbi shitjet

PERFAQESUES MJEKSOR Njoftime pune Tirane, ofroj vend pune si MedRep Farmatech shpk me seli ne Tirane distributor eskluziv i markave me te njohura ne fushen e farmacise si: Lierac, Phyto, Jowae, Curasept, Curaprox, Isomar, Mister Baby etj Kërkon të punëso

Paga: Ofrohet page fikse plus bonuse mbi shitjet |

Kandidati/ja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme: * Te kete arsim te larte. * Te zoteroje patente te grupit B. * Te kete aftesi shume te mira ne komunikim dhe prezantim produktesh. * Te jete ambicioz/e. * Te jete e afte te punoje ne grup. * Preferohet qe kandidati/ja te kete eksperience pune ne kete profil. Personat e interesuar të dërgojnë CV ne:

Botuar më 27/10/2021
Ofrohet page fikse plus bonuse mbi shitjet

INSTRUKTOR Oferte pune nga Qendra Estetike Tuttestetica Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Instruktor Fitnesi, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", nr.2

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

SANITARE Oferte pune nga Qendra Estetike Tuttestetica Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", nr.2

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

MENAXHERE MARKETINGU (oferte pune) Bio Life shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Fortuzi", prane Hotel Comfort

Botuar më 25/10/2021
e kenaqshme
)