Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INFERMIER

GERMANIKOS! Ndermjetesime per vende pune ne Gjermani.

Kërkon të punësojë

Kriteret

Dhe INFERMIERE. Kushtet qe duhen plotesuar: * Te gjithe kandidatet duhet te kene profesionin e kryer me Diplome & Liçense. * Kusht i domosdoshem eshte Kursi B2 i gjuhes Gjermane me Çertifikate nga GOETHE OSE Telc. www.germanikos.de

Detyrat dhe Pagesa

Shume te mira

Kontakte

info@germanikos.de
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/11/2019

)