Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SALLON ANXHELA Kërkon të punësojë Estetiste

Thonjsh. Puna full time. Kushte shume te mira pune dhe paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Liqeni i Thate, rruga Peti

Botuar më 18/06/2019

QENDER ESTETIKE Kërkon të punësojë Estetiste- Masazhatore

Paga: 40.000 Leke |

Nje person qe te kete eksperience ne fushen e masazherise Paga e kenaqshme ne baze te eksperiences+ siguracione, Adresa: Prane Sheshit Willson, Tirana e Re

Botuar më 18/06/2019
Paga: 40000 Leke

Laborator Dentar Kërkon të punësojë Laborante dentare

(F). Me eksperience pune per modelim, dyll dhe metal, Tiranë

Botuar më 18/06/2019

FLAVIO-MED SHPK Kërkon të punësojë Agjente marketingu

(F). Per zonen e Tiranes. Te kete aftesi te mira komunikimi. Te jete e afte te punoje ne grup. Paga e kenaqshme + perqindje., Adresa: Ish stacioni i fundit i Tiranes se Re, Rruga: Haxhi Isuf Banka

Botuar më 17/06/2019

Revive SPA Kërkon të punësojë Fizioterapiste

Paga: 40000 leke |

Me eksperience pune. Paga 400 Euro, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar më 15/06/2019
40000 leke

Nail Wendi Kërkon të punësojë Estetiste

Me eskperince pune per thonjt dhe depilim, Adresa: Rr Dibres, perballe BKT-se

Botuar më 13/06/2019

Kompania CP Cosmetics me pervoje 20 vjecare ne tregun Shqiptar ne fushen e kozmetikes Kërkon të punësojë Agjente shitjesh

(F) per produkte kozmetike italiane, me kohe te plote. Orari punes: 09.00-15.00(e Diela pushim) Detyrat: Te prezantoje produktet ne cdo kozmetike e cdo parukeri. Te jete korrekte me dorezimin e porosive. Me eksperience pune dhe njohuri ne kete fushe, te posedoje patente, Tiranë, Adresa: Ish fabrika e bukes

Botuar më 13/06/2019

QENDER ESTETIKE DHE MASAZHI Kërkon të punësojë Masazhatore

Me ose pa eksperience pune, page baze dhe perqindje te larta, Tiranë, Adresa: Mbrapa ish ekspozites Shqiperia Sot, perballe PDIU

Botuar më 13/06/2019

Kompani Nderkombetare Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

(vajza dhe djem). Puna me kohe te plote. - Kriteret: *Te kene minimumi 2 vjet eksperience pune ne shitjen e produkteve Dermo-Kozmetike. *Te kene kryer arsimin e larte. *Aftesi shume te mira komunikuese. *Njohuri te gjuhes Angleze. *Te disponojne patente te klasit B. *Te punojne me orare fleksibel, Adresa: Jeni te lutur te dergoni CV tuaj ne adresen: xhilda@agnokta.al

Botuar më 13/06/2019

Kompani Nderkombetare Kërkon të punësojë Agjente

Promocioni (Vajza). Puna me kohe te plote ose te pjes'shme. * Te kene eksperience ne promovimin e produkteve te bukurise dhe perkujdesjes se lekures. * Te punojne me orare fleksibel, Adresa: Jeni te lutur te dergoni CV tuaj ne adresen: xhilda@agnokta.al

Botuar më 13/06/2019