Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

E-MASAZHE DELIR Kërkon të punësojë Masazhatore

2 Vajza. Te jene me eksperience pune. Mosha 20-40 vjece. Te jene te komunikueshme, Ti...

Botuar më 20/08/2018

E-MASAZHE DELIR Kërkon të punësojë Masazhatore

2 Vajza. Te jene me eksperience pune. Mosha 20-40 vjece. Te jene te komunikueshme, Tiranë, Adresa: Sheshi "Willson" Prane Nobis

Botuar më 20/08/2018

FARMATECH shpk Kërkon të punësojë Perfaqesues

Mjekesor per linje Kozmetike prestigjoze, per nje linje dentare si dhe perfaqesues per medikamente. Kandidatet duhet te kene mbaruar shkollen e larte ne nje nga deget e meposhtme: Farmaci, Mjekesi, Stomatologji, Biologji. Te jene njohes te gjuheve te huaja. Te jene elokuente dhe te komunikueshem. Kerkohet disponibilitet per levizje jashte Tirane.Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Na dergoni CV ne adresen: farmacia.farmatech@gmail.com

Botuar më 16/08/2018

Optika Gjermane Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

(menaxher). Te kete njohuri kompjuterike, Adresa: Qendra Kristal,Komuna e Parisit

Botuar më 15/08/2018

Kompania Iris Kërkon të punësojë Shofer

Ne rrethe. Te kete patente te klasit B dhe C, te kete arsim te mesem, banues ne Tirane, mosha 25-40 vjec, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane Vodafone

Botuar më 14/08/2018

Qendra estetike dhe e masazhit Fusion Kërkon të punësojë Masazhatore

Me ose pa eksperience pune, page baze dhe perqindje te larta, Tiranë, Adresa: Mbrapa ish ekspozites Shqiperia Sot, perballe PDIU

Botuar më 13/08/2018

KERKOHET Masazhatore

Me eksperience pune, Adresa: Tirane, zona e Bllokut

Botuar më 13/08/2018

Çueen masagge Kërkon të punësojë Fizioterapiste

Te kete eksperience pune dhe ne rast se nuk ka , pranohet edhe praktikante qe paguhet me perqindje qe shkon deri 1500 euro ne muaj, Tiranë, Adresa: Ndodhet ne Prishtine

Botuar më 13/08/2018