Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KLINIKE DENTARE "2 DIAMANTET" Kërkon të punësojë Dentiste

(F). Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te jene te liçensuara, Adresa: Tek vilat Gjermane

Botuar më 14/12/2018

KLINIKE DENTARE "2 DIAMANTET" Kërkon të punësojë Dentiste

(F). Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te jene te liçensuara, Adresa: Tek vilat Gjermane

Botuar më 14/12/2018

Revive SPA Albania Kërkon të punësojë Punonjese

Per depilim. Me eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar më 14/12/2018

Revive SPA Albania Kërkon të punësojë Masazhatore

(2 punonjese). Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar më 14/12/2018

Kompania Real Dent Center, prej 15 vitesh ne treg. Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

PER PRODUKTE DENTARE. Mosha mbi 25 vjeç. Paga baze + %. Dergoni CV ne: suelabullari@realdent.al

Botuar më 13/12/2018

Parukeri Estetike "Teuta" Kërkon të punësojë Parukiere

Te dije te beje edhe thonjt. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Durresit", ne krah te Colosseut

Botuar më 13/12/2018

Laserway Clinic Kërkon të punësojë Sanitare

Puna me kohe te plote, mosha deri ne 45 vjec, Adresa: Bllok

Botuar më 10/12/2018

Chloe SPA & BEAUTY Kërkon të punësojë Masazhatore

Me eksperience pune, Adresa: Adresa: Tek Komuna e Parisit Perballe Qendres Kristal

Botuar më 09/12/2018

BEAUTY CENTER LINDA Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga "Teodor Keko", Astir

Botuar më 08/12/2018