logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 1001675
4725921710318961737031545363_757206.jpg
811151710318961772584594850_684957.jpg
9614311710318961791838602575_722065.jpg
4863111710318962970038609097_587588.jpg
4152291710318962318391333020_510991.jpg
3145641710318962833982832990_606773.jpg
4189361710318962850050995150_997486.jpg
797119171031896282051963809_269712.jpg
807971171031896350917226918_877976.jpg
2817571710318963610657562934_243188.jpg
811151710318961772584594850_684957.jpg
9614311710318961791838602575_722065.jpg

Audi Audi Q5 S-line

Tirane • Albania

€ 13.900

Përshkrimi

AUDI AUDI Q5 S-LINE

E sapo ardhur nga kanadaja dogana e paguar e pa targuar. siguracioni paguarsedilje lekure, Benzinë 2000 kubik 225 mije km Full option Kamio automatike Baxha panoramike xhami qe hapet

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED