Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Dërgo një email


Duke klikuar mbi privatesine ju pranoni kushtet konfirmoj që ju keni lexuar Rregulla në të dhënat, të të dhënave dhe seksionin mbi cookie.

Kontaktet tona


CELESI MEDIA GROUP

Blv. "Zog I", prane Maternitetit te vjeter
042248723
Condor Center, kati III, Rr. Kavajes,
042240745
Shtepia e Ofertave nr.1, rr. Sami Frasheri, prane shkolles P.Nini.Luarasi
042239303
Shtepia e Ofertave nr.2, rr. Sulejman Delvina, blloku Vasil Shanto, prane Hotel Diplomat
042210111
Kristal Center, kati I
Laprake, Blloku Gintash
Flagship Center, kati I, tek Ecomarket

Gazeta Celesi - Na ndiq në


)