Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ROJE

Biznesi JOENA shpk

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per ruajtje objekti. Kushte pune te kenaqshme

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire

Kontakte

Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 03/12/2019

)