Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 2 QEN DALMATE

200 Euro
Përshkrim

18 muajsh. Cmimi per secilin

Karakteristika
Gjithçka per shtepine, Shitje, Kafshe dhe shpende
Shiten 2 qen dalmate, 200 euro
200,00 euro

Botuar më 15/05/2018

Telefon