Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT

Doni te filloni nje pune me te ardhura te larta? Kerkojme agjent Greqisht FOREX per faze te dyte (Broker)

Detyrat dhe Pagesa

Kerkohet:• Nivel mbi mesatar i gjuhes greke.• Disponibilitet full time.• Te pershatatet me punen dhe objektivat e grupit.
Paga Broker duke filluar nga 500 euro baza + Bonuse
Kontrate te rregullt me legjislacionin Shqipetar.• Ambiente dhe kushte pune shume te mira.• Fundjava pushim• Trajnime te herpashershme• Mundesi rritje ne pozicion. Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per " Mbrojtjen e te Dhenave Personale"
Per seleksionimin dergoni cv tek adresa me poshte ose telefononi ne numrin e poshte shenuar.

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/11/2020

)