Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PRANE 21 DHJETORIT DHE POLICISE BASHKIAKE

kerkohet nje vajze per ndarje qeraje | 70 M2 | 8.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Ndarje qeraje, Garsoniere & 1+1
PRANE 21 DHJETORIT DHE POLICISE BASHKIAKE, kerkohet nje vajze per ndarje qeraje, 70 M2, 8.000 leke
I mobiluar
Përshkrim

Te nje ap. 1+1, 70 M2, i mobiluar, Aktualisht jetojne 2 vajza

8.000 leke/person

Botuar më 15/08/2019

Telefon