Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SEDILJE MAKINE NANIA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.000 Leke

Per femije deri 13 kg, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 18/06/2019
2.000 leke

KREVAT PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.900 Leke

Bashke me komodine te inkorporuar, behet tek pasi rritet femija, shitet bashke me dysheket (per deri 3 vjec dhe tekun), tirane

Botuar më 18/06/2019
15.900 leke

TAVOLINE LODER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.800 Leke

Argetuese per femije deri 18 muaj, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 15/06/2019
1.800 leke

SHITET KARROCE CAM

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

3 ne 1. Pjesa e moshes 0-1 vjec eshte pak e perdorur. Dy te tjerat jane te reja. Dhurate canta, Tirane

Botuar më 15/06/2019
15.000 leke

SET KARROCE

gjendja: Shume e mire | 22.000 Leke

Per femije, ngjyre e kuqe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 11/06/2019
22.000 leke

MAKINE DORINA

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Qepse, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 11/06/2019
12.000 leke

SHITET

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.000 Leke

Karroc femijesh , 1 verore dhe 1 dimerore, Ne total

Botuar më 10/06/2019
7.000 leke