Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Gjikuria Construction Co Kërkon të punësojë Inxhinier elektrik

Per ne Dhermi. Te kete perfunduar studimet e larta ne degen perkatese. Eksperienca te meparshme perben avantazh. Etike ne sjellje dhe aftesi shume te mira komunikimi. Te kete ambicje dhe te jete i afte te perballoje ngarkesen ne pune. Te jete fleksibel me oraret. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Vlorë, Adresa: Dhermi

Botuar më 20/08/2019

VINI DURAL Kërkon të punësojë Punetor

KERKOHET PUNETOR PER DURALUMIN Me ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", Laprake

Botuar më 19/08/2019

FONDACION FEMIJESH Kërkon të punësojë Punonjese

(per fondacionin) TE JETE E KOMUNIKUESHME, Tiranë

Botuar më 19/08/2019

Shkolle dhe kopesht Privat Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha nga 30 deri ne 45 vjec., Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

Shkolle dhe kopesht privat Kërkon të punësojë Mesues/e

Per cikel te ulet, dhe te gjitha lendet e tjera te ciklit te larte., Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

Shkolle dhe kopesht privat Kërkon të punësojë Edukatore

Ose Ndihmes edukatore me eksperience pune., Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Punonjes mirembajtjeje

Te kete njohuri te pergjithshme elektrike, hidraulike, punime marangozi, etj., Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

Shkolle Private Kërkon të punësojë Roje

Me eksperience pune. Mosha nga 40 deri ne 50 vjec , te kete punuar me pare neper institucione, Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

Shkolle Private Kërkon të punësojë Shofer autobusi

Me eksperience pune. Te kete patenten D,E. TE ket CAP-in., Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 16/08/2019

KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë Asistente

Per menaxhim dokumentacionesh. Kandidati/tja kerkohet:te jete me arsim te larte(nuk ka rendesi dega).-Te zoteroje programet word e excel. -Te njohe ne nivel te pranueshem gjuhen Angleze. Te interesuarit mund te dergojne Cv ne adresen e emailit, ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, ose te paraqiten prane ambjenteve te kompanise ne Kashar, prane Top Chanel.Kompania ka ne dispozion furgon per transportin e punonjeseve, qe banojne larg ambjenteve te kompanise

Botuar më 15/08/2019