Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Lavazh Kërkon të punësojë Lavazhier

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime publike
Lavazh, lavazhier
Përshkrim

Me eksperience pune per larje makinash dhe Lavazhier me eksperience pune ne larjen e Tapicerise se makinave, Adresa: Porcelan


Botuar më 18/07/2019

Telefon