Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohet Punonjes

Përshkrim

Per polici private. Mosha 25-40 vjeç. Te jene me liçence active.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shoqata dhe organizata të interesit publik
Kerkohet, punonjes

Botuar më 25/05/2018

Telefon