Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompani Pastrimi "Easy Care" Kërkon të punësojë Pastruese

Puna me kohe te plote. Ofrohet: *Page neto 25.000 leke (te reja). *Kontribute Shoqerore e Shendetesore te paguara sipas Kodit te Punes. *Pushime te paguara. *Abone transporti mujore e pergjithshme e paguar, Adresa: Blv. "Zhan D'Ark", rr. Johan Fon Han (buze Lanes), pallati perballe hyrjes se gjimnazit "Ismail Qemali", kati II, Tirane.

Botuar më 26/03/2019

ZiCO sha Kërkon të punësojë Punetor

Magazine. Mosha 25-35 vjec. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 25/03/2019

Agjensia Ekonomike Mbeshtetese Kërkon të punësojë Kasiere

Ose Kasier (F/M). Me ekspereince pune 2-5 vjet. Te kene mbaruar arsimin e mesem te pergjitshem ose profesional. Mosha deri ne 45 vjeç, Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste ne dt 26 Mars, ora 10:00 ne adresen: Qendra Spitalore Universitare Nen Tereza, Tirane

Botuar më 25/03/2019

Agjensia Ekonomike Mbeshtetese Kërkon të punësojë Operator

Trafiku. Me ekspereince pune 2-5 vjet. Te kene mbaruar arsimin e mesem te pergjitshem ose profesional. Mosha deri ne 45 vjeç, Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste ne dt 26 Mars, ora 10:00 ne adresen: Qendra Spitalore Universitare Nen Tereza, Tirane

Botuar më 25/03/2019

Kompania "EHW GmbH" kerkon kandidate per: Punetor

I specializuar per makinë grirëse dhe Punetore (makiniste) të specializuar për makinë mbushëse sallami. Preference per kandidate me eksperienca pune te ngjashme. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4. Ju lutem specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni., Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 4.8

Botuar më 23/03/2019

Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin Kërkon të punësojë Shites/e

Për dyqanet e kompanisë. Jo me shume se 35 vjec; Arsim i mesëm si kusht minimal (preferohet arsim i mesëm i përgjithshëm) .Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë Cv në adresën e e-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4. Specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni

Botuar më 23/03/2019

KANCELARI Kërkon të punësojë Punonjese

Te dije proceset e fotokopjes dhe printimit, si dhe programet baze te kompjuterit. Mosha 19-29 vjec. Puna part time (paradite), Tiranë, Adresa: Perballe Inxhinierise se Ndertimit

Botuar më 21/03/2019

Kerkohet Saldator

Per punime te ndryshme, paga e kenaqshme, Adresa: Tirane

Botuar më 20/03/2019

ALB GUARDIA SH.P.K Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

Paga: e kenaqshme |

Me Licence ose Ish Ushtarak. Mosha 25 - 50 vjec. Preferohet te kete patente motorri ose patente per makine, Adresa: Tirane

Botuar më 20/03/2019
e kenaqshme