Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | 18.000 Leke

Me furre dhe pianure, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/02/2020
18.000 leke

FRIGORIFER BEKO

gjendja: Shume e mire | 18.000 Leke

Ngjyre e bardhe, 2 kateshe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/02/2020
18.000 leke

LVATRIÇE INDESIT

gjendja: Shume e mire | 17.000 Leke

6 kg, e bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 24/02/2020
17.000 leke

FSHESE KORENTI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.500 Leke

Vertikale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 24/02/2020
3.500 leke

MIKROVALE GALANZ

gjendja: E mire | Tiranë | 2.400 Leke

Ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 24/02/2020
2.400 leke

SHITET HEKUR RROBASH

16.000 Leke

Me avull, Delongi, 6 muaj i perdorur

Botuar më 20/02/2020
16.000 leke

BOLIER OMEGA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.000 Leke

80 litra, 2000w, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 19/02/2020
7.000 leke

TELEVIZOR ME NGJYRA, ME ANTENE DHOME + TAVOLINE

Tiranë | 5.000 Leke

Shitet, ne gjendje shume te mire pune, Rruga e Dibres

Botuar më 17/02/2020
5.000 leke
)