Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HEKUR RROBASH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

ME AVULL, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 20/02/2024
1.500 leke

FRIGORIFER ME AJER

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Ngjyre gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel 'Classic"

Botuar më 19/02/2024
15.000 leke

FSHESE KORENTI PHILIPS

gjendja: Shume e mire | 3.000 Leke

I kuq, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel 'Classic"

Botuar më 19/02/2024
3.000 leke

SOBE GATIMI

gjendja: E mire | 8.000 Leke

Me korent, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel 'Classic"

Botuar më 19/02/2024
8.000 leke

LAVASTOVILJE GRUDING

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

E zeze me te bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 16/02/2024
10.000 leke

MIKROVALE SAMSUNG

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

E bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, RRuga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 15/02/2024
4.000 leke

HEKUR RROBASH

gjendja: Shume e mire | 1.800 Leke

ME AVULL, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, RRuga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 15/02/2024
1.800 leke

AEROTEM FTOHES

gjendja: Shume e mire | 500 Leke

I vogel, i bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, RRuga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 15/02/2024
500 leke

SHITET KONDICIONER INVERTER 18' 35.000 LEKE

Tiranë |

2 dreigorifer nanak freskues posht dhe lart. 25.000 lek secila, Rr. M.Shyri perballe Albtelekom

Botuar më 13/02/2024

PAISJE PER PALESTER/PAISJE PER SHTEPINE

gjendja: E mire | 500 Euro

Kjo paisje është një aparat palestër që është bërë për muskujt e gjoksit, kraharorit, kembeve dhe jo vetem.Eshte nje paisje per palester e cila perdoret per disa funksione njekohes, fier

Botuar më 05/02/2024
500,00 euro
)