Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INXHINIER ELEKTRIK Njoftime pune - Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve Me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Të ketë përfunduar studimet (bachelor & master) në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike.Eksperiencë pune mbi 6 vjet si Inxhinier Elektrik.Të zotrojë Paketën Office dhe Autocad.Të zotrojë shumë mirë gjuhën Angleze.Aftësi të shumë të mira në njohjen e projekteve elektrike.Aftësi shumë të mira në koordinimin e punimeve elektrike.Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, organizimi dhe analitike., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën email:

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

INXHINIER ELEKTRIK Njoftime pune - "deKoll" sh.p.k. është një Kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, deKoll kërkon të punësojë një "Inxhinier Elektrik / Elektriçist"Kandidati duhet të ketë eksperienca të mëparshme (te pakten 5 vite eksperience) dhe njohuri të avancuara në fushën e elektrikës, si dhe aftësi shumë të mira menaxheriale.Kandidati do të punojë me kohë të plotë, i bazuar në fabrikën "deKoll", Adresa: KM 5 të Autostradës "Durrës-Tiranë" .

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

ELEKTRICIST Njoftime pune - Kompania "Brunes" sh.p.k. Jë kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave,në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin INXHINIER ELEKTRIK / ELEKT

Paga: e kenaqshme |

Kandidati duhet të ketë eksperienca të mëparshme (te pakten 5 vite eksperience).-Njohuri të avancuara në fushën e elektrikës, si dhe aftësi shumë të mira menaxheriale.-Kandidati do të punojë me kohë të plotë, i bazuar në Kompanine Brunes dhe filialet e saj!, aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën email:

Botuar më 26/03/2023
e kenaqshme

INXHINIER ELEKTRIK Kompani ne greqi - Kërkon të punësojë

Paga: Shume e Kenaqshme |

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, kerkohet te njohe mire kompjuterin dhe gjuhen angleze, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit te meposhtem per me shume detaje, Adresa: Athine, Greqi

Botuar më 22/03/2023
Shume e Kenaqshme
)