Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KERKOHET Specialist

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Elektronika industriale, produktet dhe aparaturat
Kerkohet, specialist
Përshkrim

I mbledhjes se te dhenave ne fushen e tregtimit me pakicë ka si përgjegjësi kryesore mbledhjen e informacionit, duke u bazuar ne trajnimin e ofruar nga kompania dhe elementeve të nevojshme që lejojnë kryerjen e një pune me cilësore sipas parametrave të kërkuara.Specialistit te mbledhjes se te dhenave do t'i jepet një pajisje elektronike, e cila do të përfshijë informacion mbi produktet dhe karakteristikat e tij, si: sasitë, çmimet, aktiviteti promovues, ndër të tjera; puna do te kryhet duke vizituar lloje të ndryshme të dyqaneve tregtare që aktualisht bashkëpunojnë me ne, si: kafeteritë, restorantet, supermarketet etj, të vendosura në të gjithë qytetin dhe fshatrat përreth, në raste te anullimit, specilaisti i mbledhjes se te dhenave do te duhet të gjejë një dyqan tjetër me të njëjtat kritere për të bashkëpunuar me shitësin për të grumbulluar informacionin e kërkuar.Detyrat• Krijoje nje portofol me biznese: supermarketeve, dyqaneve ushqimore apo kioska ne zonen perkatese• Marrja e te dhenave nga keto pika shitje ne baze mujore• Krijoje dhe mbaje maredhenie profesionale me shitesitKualifikimet• Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi• Inisiative dhe te punoje i pavarur,• Praktik dhe I qarte ne komunikim.• KembengulesNotesDergoni CV tuaj ne adresen: e mail:


Botuar më 11/07/2019

Email