Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Aspa Wedding Rings Kërkon të punësojë Agjente marketingu

Te kete 2 vjet eksperience paraprake ne kete fushe. Aftesi te shkelqyera verbale dhe ne shkrim. Te jete bashkepunuese ne grup. Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze dhe Italiane. Njohuri te mira kompjuterike. Kandidatet e interesuar te dergojne CV dhe leter shoqeruese ne adresen, Adresa: Qendra tregetare TEG (ne katin e fundit)

Botuar më 24/04/2019

Argjendari ALOR Kërkon të punësojë Shitese

Argjendarie. Te jete pa prokupime, Adresa: Perballe Taiwanit

Botuar më 18/04/2019