logo

Çelësi

Zgjidhjet që Çelesi ofron për ty si qytetar apo biznes

Për ty që kërkon: shtëpi apo prona, punë, makinë, shërbime të ndryshme dhe gjithçka tjetër që të nevojitet, si mobilje, elektroshtëpiake, pajisje elektronike etj, çdo ditë tek Çelësi do të gjesh mijra njoftime që të mundësojnë gjetjen e çdo gjëje që kërkon dhe zgjidhjet më të mira në çmim dhe cilësi!

solutions

Për ty që ofron

Prona për shitje apo me qera, vende pune, makina për shitje, shërbime të çdo lloj dhe çdo kategori tjetër artikujsh, mobiljesh, pajisjesh elektroshtëpiake, elektronike etj,

Çelësi të ofron mundësi publikimi të shpejtë, praktik dhe të drejtpërdrejtë online të çdo njoftimi tënd duke të garantuar shikueshmëri maksimale tek dhjetra - mijëra kërkues ditor që vizitojnë faqen e Çelësit në kërkim të asaj që ti ofron!

Krahas mundësisë së publikimit falas, Çelësi ka konceptuar enkas për ty si qytetar apo biznes

një gamë të gjërë zgjidhjesh të zgjuara, me qëllim që të mbarosh punë sa më shpejt.

PAKETA ON TOP + PREMIUM + MOS E HUMB

Pozicionohu i pari dhe më i ndjekuri online! Kërkon të kesh shikueshmëri 360 gradë? Me këtë paketë, njoftimi yt do të shfaqet në hapësirën “Premium”, ndër njoftimet “TOP” dhe me emërtimin “Mos e humb”

PAKETA PREMIUM + MOS E HUMB

Kërkon të dallohesh nga të tjerët? Ky shërbim ta jep këtë mundësi! Pozicioni “Premium” dhe tabela “Mos e humb”, e bëjnë njoftimin tënd të parezistueshëm!

PAKETA ON TOP + MOS E HUMB

Shit me çmimin që do ti! Zgjidh këtë opsion për të evidentuar njoftimin tënd në faqen e parë të kërkimit dhe me tabelën “Mos e humb”.

Shërbimet e dedikuara

NJOFTIME PREMIUM

Targeto klientët e tu potencialë duke u pozicionuar në vendin më të vizituar prej tyre! Merr vëmendjen e gjithë lexuesve duke u pozicionuar në zonën “Premium” të Çelësit!

NJOFTIME ON TOP

Pozicionohu në krye të faqes! Njoftimi do të renditet në rezultatet e para të kërkimit, para qindra e mijëra njoftimeve të tjera!

NJOFTIME OKAZION

Dëshiron ta evidentosh njoftimin tënd si okazion për mos t’u humbur? Zgjidh këtë paketë, duke iu drejtuar pikërisht atyre që po kërkojnë atë çka ti ofron!

URGJENTE

Do që njoftimi yt të marrë menjëherë vëmendje maksimale? U kry!