Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PËRSE DHE SI TA PËRDORËSH GAZETËN ÇELËSI?

“Çdo ditë, mijëra njerëz njoftojnë, shesin dhe gjejnë atë që kërkojnë përmes gazetës Çelësi!”

 1. Përse të zgjedhësh Çelësin?
 2. Si të promovosh në mënyrë efektive njoftimin tënd?
 3. 9 Paketat tona për promovimin e njoftimeve të tua
 4. Shërbimet e dedikuara të gazetës çelësi web + mobile
 5. Si ta përdorësh sa më mirë gazetën çelësi?

Përse të zgjedhësh Çelësin?

Me Çelësi-n ti mbaron punë shpejt - kursen kohë, energji dhe para.

Prej 1998, jemi e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike në hapësirën shqiptare, me mbi 8.5 milion njoftime të botuara në mbi 290 rubrikat tona. E vazhdojmë çdo ditë të punojmë me të njëjtin mision:- Të ofrojmë 360⁰ informacion praktik dhe utilitar për shit-blerjet, qeratë, tregun e punës dhe ofertat e tregut.

Si të promovosh në mënyrë efektive njoftimin tënd?

Nga eksperienca jonë mbi 20 vjeçare, ne kemi konceptuar për ty 9 paketa të dedikuara dhe të përshtatura për të mbaruar punë sa më shpejt!

Njoftimi yt do të pozicionohet në plan të parë në rezultatet e kërkimit të çdo përdoruesi dhe lexuesi të Çelësi-t. Me një format tërheqës, të veçantë dhe me shumë detaje shtesë do të marrësh shikueshmërinë e duhur për të arritur rezultatin që dëshiron, përmes portalit online dhe gazetës tonë.

9 PAKETAT TONA PËR PROMOVIMIN E NJOFTIMEVE TË TUA

1. PREMIUM NË HOMEPAGE & PREMIUM NË KATEGORI

Pozicionohu i pari dhe më i ndjekuri online! Me këtë paketë, njoftimi yt do të shfaqet në hapësirën Premium në faqen e parë të portalit dhe në kategorinë e dedikuar, dhe do të marrë shikueshmërinë maksimale nga qindra mijëra lexues. Kushdo që viziton website-in tonë, do njihet me njoftimin tënd.

2400 lekë/10 ditë

2. PREMIUM NË HOMEPAGE + KUADRAT NË FAQEN 1

Bëhu i prekshëm për të gjitha tipologjitë e lexuesve të Çelësi-t! Dëshiron që njoftimi yt të jetë i dukshëm si për lexuesit e gazetës ashtu edhe për ata online? Me këtë paketë, njoftimi yt do të shfaqet në faqen e parë të portalit dhe në faqen e parë të gazetës print.

4500 lekë/10 ditë

3. PREMIUM NË KATEGORI + KUADRAT NË FAQEN 1

Targeto blerësit potencialë duke u pozicionuar në vendin më të vizituar prej tyre! Merr vëmendjen e gjithë lexuesve duke u pozicionuar në hapësirën Premium, në kategorinë e dedikuar për njoftimin tënd dhe në faqen e parë të gazetës.

3800 lekë/10 ditë

4. OKAZION + OKAZION

Shit me çmimin që do ti! Kërkon të kesh shikueshmëri 360ᴼ si në faqen web ashtu edhe në gazetën print? Zgjidh këtë paketë për të dalluar më mirë njoftimin tënd me një nga ikonat: “okazion”, “super çmim” ose “ofertë speciale” në faqen web dhe me sfond të zi në gazetë.

1000 lekë/10 ditë

5. SFOND + KUADRAT

Një kombinim i bukur dhe tërheqës për njoftimin tënd! Ngjyra që do të zgjedhësh do ta bëjë edhe më të dallueshëm njoftimin tënd në faqen web ndërsa kuadrati në gazetën print do t’i japë edhe më shumë vlerë!

800 lekë/10 ditë

6. PREMIUM NË HOMEPAGE + OKAZION

Të pëlqen t’i theksosh gjërat e rëndësishme? Ky shërbim ta jep këtë mundësi! I pozicionuar në hapësirën Premium në faqen e parë në web dhe sfondi i zi në gazetën print, e bëjnë njoftimin tënd të pozicionohet në plan të parë!

1900 lekë/10 ditë

7. PREMIUM NË KATEGORI+ OKAZION

Dëshiron ta dallosh njoftimin tënd vërtet si okazion? Ky është shërbimi që bën për ty! Zgjidh hapësirën Premium dhe sfondin e zi në gazetën print, dhe do i drejtohesh pikerisht atyre që po kërkojnë atë çka ti ofron.

1600 lekë/10 ditë

8. PREMIUM NË HOMEPAGE + KUADRAT

Fokuso vëmendjen e lexuesve tek njoftimi yt! Shfrytëzo maksimalisht pozicionimin në hapësirën premium në faqen e parë dhe kornizo njoftimin tënd në gazetën print, duke iu shfaqur të gjithë vizitorëve të faqes sonë!

1700 lekë/10 ditë

9. PREMIUM NË KATEGORI + KUADRAT

Targeto klientët e tu në web dhe print! Mes qindra njoftimesh, njoftimi yt do të shfaqet në plan të parë në kategorinë tënde dhe do të dallohet nga teksti i vendosur në kornizë në gazetën print!

1500 lekë/10 ditë

SHËRBIMET E DEDIKUARA TË GAZETËS ÇELËSI WEB + MOBILE

Krahas paketave të mësipërme, për ty që dëshiron të personalizosh edhe më shumë njoftimet e tua, ne kemi konceptuar edhe një gamë të gjerë shërbimesh të dedikuara për të garantuar shikueshmërinë e duhur për të arritur rezultatin që dëshiron.

1. PREMIUM NË HOMEPAGE

Pozicionohu drejt e në faqe të parë! Ky pozicionim i njoftimit të nxjerr në plan të parë në faqen kryesore të Çelësit. Nëse dëshiron që t’i shfaqet njoftimi yt çdo lexuesi që hyn në portal, atëherë ky është shërbimi që bën për ty!

1600 lekë/10 ditë

2. PREMIUM NË KATEGORI

Publiko njoftimin tënd në hapësirën e dedikuar Premium! Njoftimi yt do të shfaqet në kokën e kategorisë përkatëse, i shoqëruar me foto, duke përfituar shikueshmëri maksimale nga ata që janë në kërkim të asaj që ti po shet apo jep me qira.

1400 lekë/10 ditë

3. TOP 10

Pozicionohu në 10–shen e parë! Vendos njoftimin tënd në krye të rubrikës! Njoftimi do të renditet ndër 10 të parët, mes qindra e qindra njoftimeve të tjera.

1500 lekë/10 ditë

4. OKAZION

Bëhu okazion për tregun! Bëje tërheqës njoftimin tënd duke shtuar përveç fotove edhe nje element që të veçon nga të tjerët. Duke vendosur në kokën e njoftimit tënd fjalet “Okazion”, “Ofertë Speciale” apo “Super Çmim”, ti u jep lexuesve të kuptojnë që ky është një rast që nuk duhet humbur.

800 lekë/10 ditë

5. SFOND

Jepi ngjyrë njoftimit tënd! Zgjidh menjëherë këtë mundësi për të tërhequr vëmendjen e lexuesve. Ngjyra është elementi që tërheq më shpejt shikimin e dikujt që po kërkon në web!

2400 lekë/10 ditë

5. NJOFTIM I THJESHTË

Njoftimi i thjeshtë është Falas! Të ofrojmë hapësirën e mjaftueshme për të plotësuar dhe kategorizuar njoftimin tënd mes qindra njoftimeve të tjera në kategorinë përkatëse. Nëse nuk ke nxitim për të mbaruar punë, atëherë zgjidh këtë!

Falas

SI TA PËRDORËSH SA MË MIRË GAZETËN ÇELËSI?

Nëpërmjet njoftimit tek Çelësi, ti do mund të shesësh, blesh, japësh apo marrësh me qera: shtëpinë, dyqanin, truallin, makinën, paisjet, aksesorët (etj), si dhe të gjesh punën që ke ëndërruar!

Si ta publikosh njoftimin tënd?

 • Regjistrohu
 • Zgjidh kategorinë përkatëse për njoftimin tënd
 • Gjatë proçesit të përshkrimit të njoftimit, zgjidh shërbimin tënd.

Si të gjesh shtëpinë, dyqanin, zyrën apo tokën që kërkon?

 • Zgjidh opsionin “Në shitje”, “Qeradhenie” etj.
 • Zgjidh llojin e pronës (psh. 1+1, 2+1, dyqan etj) dhe qytetin.
 • Për një kërkim më të detajuar, përdor “Kërkimin e avancuar”.

Si të gjesh punën më të përshtatshme për ty?

 • Zgjidh “Profesionin” që kërkon dhe “Qytetin”.

Si të gjesh makinën ideale?

 • Zgjidh “Kategorinë”, “Nënkategorinë”, “Markën” dhe “Modelin”, “Qytetin” dhe “Çmimin” e dëshiruar.
 • Për një kërkim më të detajuar, përdor “Kërkimin e avancuar”.

Si të gjesh mobilje, paisje dhe gjithçka për shtëpinë, aksesorë elektronikë dhe informacion për kohën e lirë?

 • Shkruaj emrin e produktit që kërkon.
 • Zgjidh “Kategorinë” dhe “Nënkategorinë”.
 • Për një kërkim më të detajuar, përdor “Kërkimin e avancuar”.
)