Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Përse dhe si ta përdorim Gazetën Çelësi?

Përse të zgjedhësh Çelësin?

Prej 1998, jemi e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike në hapësiren shqiptare, me mbi 8.5 milion njoftime të botuara në mbi 290 rubrikat tona.

Misioni ynë:

 • 360⁰ informacion praktik dhe utilitar për shit-blerjet, qeratë, tregun e punës, ofertat e biznesit
 • 360⁰ akses ndaj këtij informacioni për të gjithë, biznese dhe konsumatorë, nëpërmjet , portalit web www.gazetacelesi.al, versionit shtyp të gazetës dhe celularëve smart.

Çfarë na bën unikë?

 • Jemi tregu më i madh i transaksioneve të shitblerjeve dhe qirave. Vlera e ofertave mujore të publikuara aktualisht shkon mbi 1.2 miliardë euro.
 • Garantojmë klientë cilësorë dhe ndërveprim të lartë. Natyra e informacionit që ne publikojmë, bën që lexuesit tanë të jenë 100% konsumatorë aktivë dhe reagues ndaj ofertave dhe njoftimeve të botuara.
 • Orojmë mundësi profilizimi dhe targetimi të klientelës. Publikimi yt pozicionohet në rubrikën e lidhur me klientët e synuar.
 • Formate të larmishme reklamimi print-web-mobile, të cilat ofrojnë shikueshmëri optimale.
 • Përditësim i njoftimeve dhe ofertave të biznesit në kohë reale.
 • Mijëra klientë të rinj cdo ditë, ndryshe nga të gjitha mediat e tjera në të cilat mbi 80% e lexuesve janë të njëjtët.

Risitë tona ekskluzive

Në këtë platformë unike të konsumatorit dhe biznesit shqiptar, krahas zgjidhjeve, standardeve dhe teknologjive më të fundit të informacionit, kemi konceptuar, ndërtuar dhe vënë në shërbimin tënd për herë të parë në tregun shqiptar 5 risi ekskluzive:

 • Platformën e vetme të integruar print-web-mobile për njoftimet ekonomike dhe ofertat e biznesit.
 • “KONTRATA E HAPUR” dhe “KONTRATA E BUXHETUAR”, dy zgjidhje praktike ideale, përshtatur me nevojat e tua profesionale për publikimin dhe menaxhimin e njoftimeve në kohë reale dhe në vazhdimësi, duke optimizuar komunikimin tënd me tregun dhe klientët potencialë, duke të kursyer kohë dhe rritur rezultatet e tua të biznesit.
 • Shërbimin “OFERTAT E JAVËS” për rezultate optimale në fushatat dhe iniciativat promovuese që ti ndërmerr për biznesin tënd gjatë gjithë vitit.
 • Platformën “KERKO DHE OFRO PREVENTIV” për të maksimizuar suksesin tënd në ndërveprimin e drejtpërdrejtë me klientët e tu konsumatorë apo biznese.
 • “Zona e Përdoruesit” unike. Nëpërmjet një regjistrimi të vetëm, të thjeshtë dhe të shpejtë, ti do të pajisesh me “kredencialet e përdoruesit” nëpërmjet së cilës ti mund të përfitosh dhe të manaxhosh drejtpërdrejt të gjitha shërbimet, produktet dhe ofertat e dedikuara për ty nga kompanitë e Çelësi Media Group:
  • GAZETA ÇELËSI – PORTALI I NJOFTIMEVE
  • KEY DATA – INDEKSI I PRONAVE NE KOHË REALE
  • YELLOW PAGES ALBANIA – PORTALI I BIZNESIT SHQIPTAR
  • OFRO DHE KËRKO PREVENTIV – PREVENTIVA PËR GJITHÇKA
  • OFERTAT E JAVËS – OKAZIONET E TREGUT
  • KARTA EXTRA – SHTO & BESNIKËRO KLIENTELËN
  • AGJENSIA E PUNËSIMIT PROFESIONISTI – PROFESIONISTIT PUNËN, PUNËS PROFESIONISTIN
  • UNIPRO ACADEMY – KURSE PROFESIONALE ONLINE
  • INFOKULT – PËR KOHËN TËNDE TË LIRË: ÇFARË, KUSH, KUR, KU, SI?
  • ÇELËSI COMMUNICATION - 360° SHËRBIME MARKETINGU

Avantazhet, funksionalitetet dhe përfitimet e Zonës së Përdoruesit

 • 1 Regjistrim i vetëm për të gjithë botën e zgjidhjeve që Çelësi ofron.
 • Menaxho aktivitetin tënd në mënyrë të drejtpërdrejtë, të shpejtë dhe efektive:
  • Publiko dhe modifiko, fshi dhe zëvëndëso në çdo moment njoftime të çdo lloji, oferta punësimi, promocione dhe oferta biznesi si edhe profiling, kontaktet e biznesit tënd në Gazetën Çelësi dhe YPA.
  • Ofro dhe kërko preventiv për çdo shërbim apo produkt.
  • Përzgjidh dhe përshtat në vazhdimësi sipas nevojave të biznesit tënd, mes shumëllojshmërisë së paketave dhe tipeve të kontratave që ne kemi konceptuar për ty.
  • Njih, besnikëro dhe shto klientelën tënde nëpërmjet platformës Karta Extra.
  • Punëso dhe trajno stafin tënd nëpërmjet agjensisë së punësimit Profesionisti dhe platformës së kurseve online Unipro Balkan Academy.
 • Monitorim dhe matje në kohë reale i shikueshmërisë së çdo publikimi apo promocioni.
  • ofertat dhe kërkesat e tregut
  • indeksin e çmimeve të pronave
  • njoftimet për shitje-blerje-qera
  • profilin dhe kontaktet e bizneseve të çdo sektori apo kategorie aktiviteti
  • kandidaturat potenciale për punonjësit që kërkon
  • kurset dhe metodat më të fundit të trajnimit online dhe platformës E-Learning
  • historikun e të gjitha publikimeve të tua
  • Pjesmarrje në sondazhe dhe informim mbi rezultatet e tyre.

SI TA PËRDOR GAZETËN ÇELËSI PËR BIZNESIN TIM?

Nga eksperienca jonë mbi 20 vjeçare, ne kemi konceptuar për ty dhe biznesin tënd 9 paketa të dedikuara dhe të pershtatura për çdo pritshmëri tënden dhe çdo objektiv biznesi që synon të arrish.

Njoftimet dhe ofertat e tua do të jenë protagoniste në rezultatet e kërkimit të çdo përdoruesi dhe lexuesi të Çelësi-t, konsumator apo biznes. Me një format të veçantë dhe shumë detaje shtesë, do të marrësh shikueshmërinë që meriton!

PAKETAT TONA PËR TY:

I pari dhe më i ndjekuri online! Me këtë paketë, njoftimi yt do të shfaqet në hapësirën Premium në faqen e parë të portalit dhe në Kategorinë e dedikuar, duke marrë shikueshmërinë maksimale nga qindra mijëra lexues. Kushdo që viziton website-in tonë, do njihet me njoftimin tënd!

Bëhu i prekshëm për të gjitha tipologjitë e lexuesve të Çelësi-t! Dëshiron që njoftimi yt të jetë i dukshëm si për lexuesit e gazetës ashtu edhe për ata online? Njoftimi yt do të shfaqet në faqen e parë të portalit dhe në faqen e parë të gazetës print.

Targeto klientët e tu potencialë duke u pozicionuar në vendin më të vizituar prej tyre! Merr vëmendjen e gjithë lexuesve duke u pozicionuar në hapësirën Premium, në kategorinë e dedikuar për njoftimin tënd në web dhe në faqen e parë të gazetës.

Shit me çmimin që do ti! Kërkon të kesh shikueshmëri 360ᴼ si në faqen web ashtu edhe në gazetën print? Ateherë zgjidh këtë opsion për të evidentuar më mirë njoftimin tënd me një nga ikonat: “okazion”, “super çmim” ose “ofertë speciale” në faqen web dhe me sfond të zi në gazetë.

Një kombinim i bukur për njoftimin tënd! Ngjyra që do të zgjedhësh, do ta bëjë edhe më rrezatues njoftimin tënd në faqen web ndërsa kuadrati në Gazetën print do t’i japë edhe më shumë vlerë!

Të pëlqen t’i theksosh gjërat e rëndësishme? Ky shërbim ta jep këtë mundësi! I pozicionuar në hapësirën Premium në faqen e parë në web dhe sfondi i zi në gazetën print, e bëjnë njoftimin tënd të parezistueshëm!

Ky është shërbimi që bën për ty! Dëshiron ta evidentosh njoftimin tënd vërtet si okazion? Zgjidh hapësirën Premium dhe sfondin e zi ne gazetën print, duke iu drejtuar pikerisht atyre që po kërkojnë ate çka ti ofron.

Fokuso vëmendjen e lexuesve tek njoftimi yt! Shfrytëzo maksimalisht pozicionimin në hapësirën premium në Homepage dhe kornizo njoftimin tënd në gazetën print, duke iu shfaqur të gjithë vizitorëve të faqes sonë!

Targeto klientët e tu në web dhe print! Mes qindra njoftimesh, njoftimi yt do të shfaqet ndër të parët e kategorisë tënde dhe do të dallojë nga teksti i vendosur në kornizë në gazetën print!

SHËRBIME TË DEDIKUARA

Krahas paketave, për ty që dëshiron ta personalizosh më tej qasjen ndaj klientëve dhe tregut, ne kemi konceptuar edhe një gamë të gjerë shërbimesh të dedikuara për të shumëfishuar klientelën tënde!

Drejt e në faqe të parë! Ky pozicionim i njoftimit të bën protagonist të faqes kryesore të Çelësit. Nëse dëshiron që çdo lexues që hyn në portal, t’i shfaqet njoftimi yt, atëhere ky është shërbimi që bën për ty!

Publiko njoftimin tënd në hapësirën e dedikuar Premium! Njoftimi yt do të shfaqet në kokën e kategorisë përkatëse, i shoqëruar me foto, duke përfituar shikueshmëri maksimale nga klientët që janë në kërkim të asaj që ti po ofron, kërkon, shet apo jep me qira.

Pozicionohu në 10–shen e parë! Vendos njoftimin tënd në krye të rubrikës! Njoftimi do të renditet ndër 10 të parët, mes qindra e qindra njoftimeve të tjera.

Bëhu okazion për tregun! Bëje tërheqës njoftimin tënd duke shtuar përveç fotove edhe nje element që të veçon nga të tjerët. Duke vendosur në kokën e njoftimit tënd fjalet “Okazion”, “Ofertë Speciale” apo “Super çmim”, ti u jep lexuesve të kuptojnë që ky është një rast që nuk duhet humbur.

Jepi ngjyrë njoftimit tënd! Zgjidh menjëherë këtë mundësi për të tërhequr vëmendjen e lexuesve. Ngjyra është elementi që tërheq më shpejt shikimin e dikujt që po kërkon në web!

Nëse nuk ke nxitim për të mbaruar punë, atëhere zgjidh këtë! Falas të ofrojmë hapësirën e mjaftueshme për të plotësuar dhe kategorizuar njoftimin tënd mes qindra njoftimeve të tjera në kategorinë përkatëse.

HAPËSIRA NË GAZETËN ÇELËSI NË VERSIONIN PRINT

Duke zgjedhur hapësirën më të përshtatshme për njoftimin / ofertën e punësimit, bëhesh më i prekshëm nga lexuesit “fanatikë” të gazetës Çelësi në versionin print.

 • 1 modul (45 mm x 65 mm)
 • 2 module (87 mm x 65 mm)
 • 4 module (87 mm x 136 mm)
 • 6 module (133 mm x 136 mm)
 • 9 module ose ¼ fq (133 mm x 206 mm)
 • 15 module ose ½ fq. (270 mm x 206 mm)

KONTRATE TE HAPUR apo KONTRATE TE BUXHETUAR?

Ne mundësojme publikimin dhe promovimin e njoftimeve dhe ofertave të biznesit nëpërmjet 2 modeleve bashkëpunimi të përshtatura për të zgjidhur nevojat e biznesit tënd:

“KONTRATA E HAPUR” është konceptuar për ty që punon në vazhdimësi me gazetën e që kërkon fleksibilitet dhe dinamikë të lartë në publikimin e njoftimeve të tua të çdo lloji apo të ofertave të punësimit, në kohë reale dhe pa kufizim sasie, duke optimizuar komunikimin tënd me tregun dhe klientët potencialë, duke të kursyer kohë dhe rritur rezultatet e tua të biznesit.

Si funksionon dhe cilat janë avantazhet e “KONTRATA E HAPUR”:

 • Menaxho njoftimet e tua në mënyre të drejtpërdrejtë, të shpejtë dhe efektive
 • Publiko njoftime / oferta punësimi në sasi të pakufizuar në web dhe gazetë njëkohësisht
 • Modifiko, fshi dhe zëvendëso në çdo moment njoftime të çdo lloji dhe oferta punësimi
 • Monitoro dhe mat në kohë reale shikueshmërinë e çdo publikimi
 • Përfito nga mundësia për vendosjen e deri 10 imazheve për të paraqitur objektin nga çdo kënd sepse njoftimet me foto, tërheqin më shumë lexues.
 • Përzgjidh dhe përshtat sipas interesit shërbimet: Premium në Homepage; Premium në Kategori; Top 10; Sfond; Okazion.
 • Çmime preferenciale për shërbimet vetëm për ty që ke zgjedhur Kontratën e Hapur.
 • Koha e publikimit për çdo njoftim është 10 ditë, me mundësi ripublikimi të vazhdueshëm.
 • Përfito ulje çmimi për kontratat 1 mujore nëse realizohen buxhetet e përcaktuara.
 • Përfito ulje çmimi ekstra për publikime çdo 3-6-12 muaj.
 • Raport financiar i detajuar, i përmuajshëm
 • Pagesa kryhet 1 herë/muaj, pas marrjes së shërbimit.
 • Trajnim për stafin.
 • Support Teknik.

“KONTRATA E BUXHETUAR” është për ty që ke një buxhet të paracaktuar për promovimin e njoftimeve të tua. Kjo kontratë të ofron mundësinë e menaxhimit të këtij buxheti direkt online dhe në mënyrë të drejtpërdrejtë të monitorosh mbarëvajtjen e njoftimeve të tua.

 • Menaxho njoftimet e tua në mënyre të drejtpërdrejtë, të shpejtë dhe efektive
 • Publiko njoftime / oferta punësimi në sasi të përcaktuar në web dhe gazetë njëkohësisht
 • Modifiko, fshi dhe zëvendëso në çdo moment njoftime të çdo lloji dhe oferta punësimi
 • Monitoro dhe mat në kohë reale shikueshmërinë e çdo publikimi
 • Përfito nga mundësia për vendosjen e deri 10 imazheve për të paraqitur objektin nga çdo kënd sepse njoftimet me foto, tërheqin më shumë lexues.
 • Përzgjidh dhe përshtat sipas interesit shërbimet në bazë të buxhetit tënd.
 • Koha e publikimit për çdo njoftim është 10 ditë, me mundësi ripublikimi të vazhdueshëm.

Web Banner

Shfrytëzo hapësirat e privilegjuara “BANNER NE HOMEPAGE DHE KATEGORI” për promovimin maksimal të emrit dhe imazhit të biznesit tënd si edhe të ofertave të tua në Portalin nr. 1 të njoftimeve ekonomike në të gjithë hapësirën shqiptare, duke bërë dallimin me konkurentët e tjerë në treg!
Për të garantuar shikueshmëri maksimale të hapësirave Banner, ne kemi përzgjedhur, konfiguruar dhe rezervuar për ty pozicionet dhe dimensionet më efikase.

Publikimi i bannerave të tu realizohet nëpërmjet një platforme e cila mundëson menaxhimin e hapësirave dhe kohëzgjatjes të përzgjedhura nga ty, si edhe integrimin e të gjitha formateve: banera statike, dinamike apo të animuar, me linkim të drejtpërdrejtë në faqen tënde web, në faqen tënde dedikuar një oferte konkrete apo të faqes tënde në rrjetet sociale.

Hapësirat tona Banner në Homepage dhe në Kategori, janë të përshtatura dhe të optimizuara në vizualizimin e tyre nga desktop dhe mobile.

Platforma jonë të mundëson monitorimin në kohë reale të shikueshmërisë dhe klikimeve që fitojnë bannerat e tu.

Kontakto drejtpërdrejt me ne për të rezervuar hapësirën tënde!

Cel: +355 686046386
E-mail: marketing@celesi.com
Adresa: Rr. “Kavajës”, Condor Center, Kati III, 1000, Tiranë
)