Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TEK ASTIRI, SHITET BIZNESI I ÇERDHE/KOPESHT PRIVAT,

Përshkrim

Me biznes dhe pune te ngritur prej 10 vitesh, aktualisht ne pune. Çmimi

Karakteristika
Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Tek astiri, shitet biznesi i çerdhe/kopesht privat,, 30.000 euro
30.000,00 euro

Botuar më 22/06/2018

Telefon