Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI ONE DESIGNS (STUDIO DIZANJ DHE PRINTIM) BIZNESI I NGRITUR PREJ 18 VJETESH

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi one designs (studio dizanj dhe printim) biznesi i ngritur prej 18 vjetesh
Përshkrim

Klientele e rregullt me xhiro te kenaqshme, e kompletuar totalisht me te gjitha paisjet bashkohore te kohes, me staf profesional. Klikoni ne webin tone: www.1- designs.com, Rr. “Kont Urani, nr.4 Tirane”


Botuar më 18/01/2019

Telefon