Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION!!! SHITET PER ARSYE EMIGRIMI. SHITET BIZNESI I NJE FURRE BUKE, AKTUALISHT NE PUNE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion!!! shitet per arsye emigrimi. shitet biznesi i nje furre buke, aktualisht ne pune
Përshkrim

Me klientele te ngritur prej vitesh, totalisht i kmpletuar me te gjitha kushtet. Paisje te reja, 2 furra me kate dhe me karroce., Rr. "Riza Cerova"

368.028 leke

Botuar më 10/06/2019

Telefon