Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION!!! SHITET BIZNESI RESTORANT ME PRODUKTE BIO, NE NJE NGA PIKAT ME TURISTIKE TE ZONES SE VAQARRIT

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion!!! shitet biznesi restorant me produkte bio, ne nje nga pikat me turistike te zones se vaqarrit, 18.000 euro
Përshkrim

Biznes i ngritur prej shume vitesh. Totalisht i kompletuar, ne gjendje pune. Me klientele te rregullt familjare. Kuzhine me gatime tradicionale te zones. Sip totale e ambjentit, 2000m², me lulishte dhe parkim. Shitet URGJENT per arsye shendetsore. Kati I restoranti dhe dy katet e tjera te favorshme per hoteleri

18.000,00 euro

Botuar më 19/09/2019

Telefon