Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JEPET ME QERA AMBIENTI

Karakteristika

Biznesi, Qeradhenie, Te tjera
Jepet me qera ambienti, 800 euro
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Jepet me qera ambienti prej 55m2, me dokumenta te sakta dhe vendodhje perfekte, cmim i diskutueshem. Reklama ne foto eshte mbuluar pasi eshte e qeramarresit te meparshem., Rr. Bulevardi Gjergj Fishta, Pallati 12, Hyrja 1, 1001, Tirane

800,00 euro/muaj

Botuar më 12/08/2019

Telefon
Email