Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFERTE SPECIALE!! BLEJ MAKINA TE PERDORURA per pjese kembimi edhe skrab, pajisje metalike te cdo lloji, pranojme dhe furgona

Pershkrim

Likuidimi behet cash, makina jo funksionale. Likujdimi Cash ne dore dhe transporti

Karakteristika
Auto-moto, Kerkoj te blej, Makinë qyteti
Oferte speciale!! blej makina te perdorura per pjese kembimi edhe skrab, pajisje metalike te cdo lloji, pranojme dhe furgona
Likuidimi behet cash

Botuar me 13/09/2018

Telefon