Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MAGAZINIER

Kompani Private

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Te njohi kompjuterin. Te kete patente te Klasit B. 0672060872
E kenaqshme
Kushte te mira pune

Kontakte

Rr. "Siri Kodra".

Botuar më 01/11/2019

)