Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZH SELA Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Besim Alla

Botuar më 20/09/2019

EASY RENT A CAR Kërkon të punësojë Mekanik

Puna konsiston ne mirembajtjen e flotes se kompanise. Te kete eksperience pune. Te jete i komunikueshem dhe korrkt gjate orarit te punes. Te jete i pajisur me patante te klasit B, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center, te interesuarit te dergojne cv brenda dt 30 shtator 2019 nepermjet e-mailit

Botuar më 19/09/2019

EASY RENT A CAR Albania Kërkon të punësojë Punonjes

Te kete arsimin e larte. Te kete eksperience pune ne shitje. Te kete njohuri dhe pasion per makinat. Te kete njohuri te gjuhes angleze, gjuhe e dyte perben avantazh. Te jete i komunikueshem dhe i perkushtuar ne pune, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center, te interesuarit te dergojne cv brenda dt 30 shtator 2019 nepermjet e-mailit

Botuar më 19/09/2019

KERKOHEN 2 Punetor

PER RIPARIM, PASTRIM DHE SISTEMIM BIÇIKLETASH. Mosha 20 - 25 vjeç. Ofrohet pagese shume e kenaqshme

Botuar më 19/09/2019

Laborator Dentar Kërkon të punësojë Shperndares

Paga: e kenaqshme |

(Motorrist), per shperndarje te materialeve dentare. Te jete i pajisur me patente motorri ose makine, Adresa: Afer Shkolles Partizani

Botuar më 18/09/2019
e kenaqshme

SERVIS MAKINASH Kërkon të punësojë Ndihmes

Mekanik. (2 persona). Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + sigurime, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, rruga Teodor Keko

Botuar më 18/09/2019

AUTOMERASTAR Kërkon të punësojë Motorrist

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV te detajuar me foto ne adresen e-mailit: info@automerastar.al, Adresa: Rruga Pavarsia, Nr.14 Tirane

Botuar më 18/09/2019

PUNETOR MAGAZINE Shoqeri tregetare te ish Uzina Dinamo Kërkon të punësojë

Paga: Roga mujore 35000 leke. |

(Mashkull) si punetor magazine per mallra qe vijne nga Kina. - te jete me banim ne Tirane, ne shtepi prone e familjes se tij. Jo me qera !Sigurimet i paguan Firma. Puna reth 7 ore. Vetem turni i pare. E diela pushim. 15 dite pushim me pagese ne vit. Kur punohet ditet e festave paga eshte dyfish.Kontakti per interviste: Astriti, - preferohet me experience pune te ngjashme, - mosha jo me shume se 40 vjec, - te ngarkoje furgone dhe te sistemoje ne rafte mallra. - i afte per numerime dhe inventare

Botuar më 17/09/2019
Roga mujore 35000 leke.