Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MEKANIK SERVISI EMILI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ XHENERIK per servis autoveturash., me eksperience pune, Adresa: Tirane - Kamez, Frutikulture, rruga Liria, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

SHOFER Clean Taxi Kërkon të punësojë

Paga: 43000 leke + sigurime + bonus perqindje |

Me patente te klasit D, dhe deshmi taksie.Te kete njohuri te mira mbi qytetin e Tiranes. Mosha mbi 30-55 vjec. per info kontaktoni ne nr e tel te afishuar, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
43000 leke + sigurime + bonus perqindje

SHOFER City Taxi

Paga: e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria d, Adresa: Komuna e Parisit, rruga Tish Dahia, Kompleksi Kika 2

Botuar më 10/12/2019
e kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE FABRIKA SFUNGJERIT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Magazine. Mosha 18 – 35 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

SHOFER AUTOBUSI F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kene patente te klasit D. Te jete i pajisur me Capin, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

MEKANIK F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

FATORINO F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

URBANI, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

LAVAZHIER Log in Albania ShpK Operon ne nje sere fushash te ndryshme sherbimi, duke perfshire Sherbimet Doganore ne te gjithe territorin e Shqiperise; Qeradhenien e Makinave nepermjet Franchises se prestigjozit Surprice Cars, i cili na ka besuar ekskluziv

Paga: ofrojme pagen me konkurruese ne treg |

Ne lavazhin tone ne Rinas. Te interesuarit mund te kontaktojne ne adresen e emailit duke vendosur si subjekt fjaline "Aplikim per Lavazhier"

Botuar më 06/12/2019
ofrojme pagen me konkurruese ne treg

KORRIER Posta Albanian Courier ofron vende pune per Durres

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

/postier me motorr. Kriteret qe duhet te plotesohen:-Te dije motorrin dhe te kete patente.-Te kete eksperiente ne shperndarje me motorr.-Te kete mbaruar arsimin e mesem.-Te jete I komunikueshem ., mjeti motorrik ofrohet nga kompania, Adresa: Rr Dritan Hoxha, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
e kenaqshme

SHPERNDARES Kompani me Pjese kembimi Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Leje drejtimi: kategoria b, mosha 20-45 vjec, me motorrin e firmes per shperndarje pjese kembimi ne tirane, Adresa: Blloku Gintash, Laprake

Botuar më 05/12/2019
Page e kenaqshme
)