Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Mesuese

Shkolla jo publike Viktor Hygo, ne kuader te zgjerimit

kerkon te punesoje mesues te profileve te ndryshme per vitin e ri shkollor 2019-2020

Kriteret

MESUESE E GJUHES FRENGE. Te kete mbaruar arsimin perkates. min 3-5 vite eksperience ne kete profil. Te jete e komunikueshme dhe bashkepunuese. Shkolla punon me numer te kufizuar nxenesish te perzgjedhur per klase dhe ofron kushte shume te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen:

Kontakte

Rr. 3 Vellezerit Kondi, prane vilave amerikane.
info@ecole-vhugo.com
Email

Botuar më 20/08/2019