Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Drejtuese didaktike

Me arsim edukim parashkollor dhe te kete 5 vjet me libreze pune, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Me arsim parashkollor, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopesht privat te Brryli Kerkon te punesoje Animatore Sociale

Me orar te plote. Te jete e kendshme, e dashur me femijet. Te kete arsimin perkates, Tiranë, Adresa: në zonën e Brryli

Botuar më 20/08/2019

Kopeshti 4 Stinet Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe cerdhe. Me arsimin perkates ose per infermieri. Me pervoje pune. Page te kenaqshme + siguracione. Te interesuarat te telefonojne ne nr. e meposhtem per te realizuar nje interviste, Adresa: Rr "Myslym Shyri", 200 m nga Unaza, perballe bar "Rio"

Botuar më 20/08/2019

KOPSHTI "TOPO XHIXHO" Kërkon të punësojë Edukatore

Kopshti/cerdhe, me arsimin perkates, mosha 25-45 vjeç, me eksperience pune. Te interesuarat per intervist mund te kontaktojne ne nr.e telefonit., Adresa: Perballe Supermarketit KMY, ne Laprake

Botuar më 20/08/2019

Kopesht Cerdhe private Kërkon të punësojë Edukatore

Kopshti. Me eksperience pune. Avantazh arsimin per parashkollor. Mosha 25-45vjec. Te jete e komunikueshme dhe e dashur me femijet, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone

Botuar më 20/08/2019

Kopesht Cerdhe private Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Me eksperience pune ne kuzhine. Mosha 35-45 vjec, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone

Botuar më 20/08/2019

Kopesht Cerdhe private Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha 35-50 vjec. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, mbrapa Ozone

Botuar më 20/08/2019

Çerdhe Private Kërkon të punësojë Pastruese

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni". Rr. “Kokonozeve”

Botuar më 20/08/2019