Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MESUESE

KOPESHTI FEMIJET E LIQENIT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per transport dhe pergatitjen e mesimeve te femijeve per oret pas shkolle.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Prane Kopeshtit Zoologjik, zona e Liqenit
Tiranë

Botuar më 11/10/2019

)