Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

AGJENTE SHITJESH ESSSE CAFFE, kerkon te punesoje: Agjente Shitjesh (Femer) ne terren, qarku Tirane

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kriteret: * Te zoteroje patente te klasit B. * Te mos kete angazhime shkolle. * Mosha 22 -30 vjeçe. * Te jete pergjegjese per marrjen e porosive nga klientet ekzistues. * Zbatimin e strategjise se kompanise ne pikat e shitjes. * Menaxhimin e nje grupi klientesh ne nje zone te caktuar me qellim arritjen e objektivave. * Raportimin e shitjeve ditore tek Supervizori i shitjes, Adresa: Te interesuarat te dergojne CV ne: infoesssecaffe@gmail.com si dhe kontakt ne numrin e telefonit:

Botuar më 03/06/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

NDIHMES MOBILIER MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna me kohe te plote. Te jene korrekt dhe serioz ne pune., me eksperience pune, Adresa: Qyteti i nxenesve, perballe spitalit Amerikan 3, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

USTA Mobileri "Taci" Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme , cdo 15 dite |

Me eksperience pune, Adresa: Rruga "3 Deshmoret", mbrapa birra Tiranes, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
shume e kenaqshme , cdo 15 dite

USTA MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: Page shume e kenaqshme |

MOBILERIE, me eksperience pune, kushte shume te mira, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
Page shume e kenaqshme

MARANGOZ MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

/ MONTUES. Me eksperience pune., te interesuarit te paraqiten prane ambjenteve:, Adresa: Vasil Shanto, perballe Uet, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
shume e mire

PUNONJES MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mobilerie ne repartin e zumparimit. Me eksperience pune, te interesuarit te paraqiten prane ambjenteve:, Adresa: Vasil Shanto, perballe Uet, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

PUNETOR Mobileri Klevi

Paga: e kenaqshme |

Ngarkim-Shkarkimi-transport malli (dorezim malli tek klienti, shperndarje mobilje). Mosha 20-40 vjeç. Telefonata nga ora 11:00-14:00, Te interesuarit te kontaktojne vetem ne kete ore, ose te kalojne ne dyqan, te dije te montoj. te kete patente makine, Adresa: Rr. "Ferid Xhajko", prane ish Restorant Durresit, perballe Tirana Bank

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

SANITARE KERKOHET Per ne zonen Autostrada Tirane - Durres, km 1.5, T :0682060749

Paga: e kenaqshme |

Preferohet te kete eksperience te meparshme, mosha 30-45 vjece, te interesuarit te telefonojne tek numri i meposhtem:, Tiranë

Botuar më 02/06/2020
e kenaqshme

USTA Mobileri Alvi

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Per Mobileri, te kete eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Misto Mame

Botuar më 31/05/2020
e kenaqshme dhe siguracione

PREZANTUESE PRODUKTI MOBILERI MONDIAL Kërkon të punësojë

Paga: dhe kushte pune te kenaqshme |

(Reklamuese mobiljesh), 25-35 vjec, Adresa: Rr. "Jordan Misja"

Botuar më 31/05/2020
dhe kushte pune te kenaqshme
)