Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES MOBILIER

TRIN MOBILERI

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Me eksperience pune. * Ofrohen kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. "Jordan Misja", ish Umb

Botuar më 07/10/2019

)