Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MARANGOZ

MOBILERI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
jo me shume se 45 vjec

Detyrat dhe Pagesa

I pavarur
E kenaqshme
Ofrohen kushte optimale pune, puna 8 orarshe, e djela pushim
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Tirane

Botuar më 19/03/2020

)