Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Linje prodhimi per mobilje HF Kërkon të punësojë Usta

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Arredim dhe mobilie profesionale
Linje prodhimi per mobilje hf, usta
Përshkrim

Profesionist per prodhim mobiljesh (Brenda dhe jashte ambientit te punes), Adresa: Rr. Myslim Keta, Tufine


Botuar më 08/07/2019

Telefon