Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor

(Mashkull). Mosha 20 – 30 vjeç. Orari punes 08/00 – 17/00. Paga e kenaqshme., Ad...

Botuar më 09/08/2018

Fabrika e Prodhimit te Mobiljeve Kerkon personel Punonjes

(F/M) per menaxhimin e porosive te klienteve. I/E interesuarit duhet te kene perfundu...

Botuar më 06/08/2018

Jysk Albania Kërkon të punësojë Shites

(Mashkull). Jo studente. Mosha mbi 18 vjeç. Per me teper informacion dergoni CV me foto ne: info@jysk.al

Botuar më 14/08/2018

MOBILERI Kërkon të punësojë Ndihmes specialist

Per punime ne mobileri. Kriteret e punes: Preferohet nen moshen 30 vjec. Perparesi do te kene personat qe -kane eksperienca te meparshme me pune. -Te kene patente te klasit B, Adresa: Rruga 5 Maji. Dergoni te dhenat tuaja me sms ne numrat e telefonit

Botuar më 11/08/2018

AoraDIVANI Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune ne fushen Interior (mobileri ekspozite). Mosha 22-35 vjeç. Perparesi kane personat qe njohin nje gjuhe te huaj dhe njohje kompjuterike. Orari punes 09/00 – 17/00. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Xhanfize Keko”, afer tv. Klan

Botuar më 11/08/2018

Aoradivani Kërkon të punësojë Arkitekt

Ose Arkitekte. Me eksperience pune. Te zoteroje dhe te punoje me programin 3DS-MAX, programin Autocad. Orari punes 12:00 – 20:00. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Xhanfize Keko”, afer tv Klan

Botuar më 11/08/2018

Mobileri Art Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune te meparshme. Te kete njohuri te mira ne zbatimin e skicave, te jete i afte per te gjithe procesin nga marrja e masave, prodhimin e mobiljeve ne punishte e deri ne montimin e tyre tek klienti. Te jete i komunikueshem dhe serioz ne pune. Preferohen moshat e reja, Adresa: Kombinat

Botuar më 10/08/2018

Mobileri Laerti 07 Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Orari punes 08:00 - 17:00, Adresa: Kombinat, rr. “ Shaban Bardhoshi”

Botuar më 10/08/2018

NEW VISION, nje studio e fokusuar ne konceptimin dhe prodhimin e reklamave dhe sherbimeve te lidhura me to Kërkon të punësojë Punetor

Kriteret:- Te njohe proceset qe ofron prodhimi i nje reklame. - Te jete i afte per montime reklamash. -Te mos jete ne marredhenie shkolle. - Me eksperience pune ne pozicionin e kerkuar mbi 2vjet. - Preferohen : Saldator, Specialist plexiglassi dhe forexi dhe marangoz, Tiranë, Adresa: rr 3 Deshmoret, Yzberisht, prane KMY, Tiranë

Botuar më 09/08/2018

SHTEPIA E OFERTAVE 1 Kërkon të punësojë Shites

Shites ne dyqan qe tregton orendi shtepiake. Te kete pervoje te meparshme ne dyqane te ngjashme. Te kete aftesi ne predorimin e excelit dhe njohuri baze te gjuhes italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit

Botuar më 09/08/2018

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor

(Mashkull). Mosha 20 – 30 vjeç. Orari punes 08/00 – 17/00. Paga e kenaqshme., Adresa: Rr. “Marie Kraja”, ish nderrmarja e llullave, 100m perpara rrethit te TV. “Klan”, Porcelan

Botuar më 09/08/2018

Arnold shpk Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme, Tiranë

Botuar më 08/08/2018