Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FINANCIERE

KERKOHET

Kriteret

- Punonjese Zyre per dokumentacion Hyrje-Dalje dhe Reklamim Malli (Dyer). Turni I. Te kete pervoje pune dhe te perdore mire kompjuterin. Mosha mbi 30 vjeç, te jete familjare dhe e rregullt ne pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga "Bedri Karapici", blloku i pallateve MGB, tek mjetet mesimore

Botuar më 07/10/2019

)