Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet ne te Bulevardi Zhan d'Ark (perballe gjykates), kerkon te punesoje: SHITESE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: Paga teper e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosh...

Botuar më 03/05/2021
Paga teper e kenaqshme

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve, kerkon te punesoje Marangoz per prodhimin e kuzhinave Kërkon të punësojë

Paga: Paga teper e kenaqshme |

Mund te kontaktoni ne telefonit, Adresa: Rr. Marie Kraja, Porcelan, 150m perpara rret...

Botuar më 03/05/2021
Paga teper e kenaqshme

BOJAXHI MOBILERIE MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 10/05/2021
Paga e kenaqshme

TAPICIER MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 10/05/2021
Paga e kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE Fabrike kolltuqesh Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nga e hene ne te shtune.Puna 8 ore ne dite. Page e kenaqshme.Transporti mundesohet nga kompania., Adresa: Prane doganes se Tiranes

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

PUNETOR Ofrohet vend pune per:

Paga: e kenaqshme |

Per perdorim makineri druri. Te interesuarit te na kontaktojne ne numerin, 25-40 vjec, Adresa: Jordan Misja, ish UMB-ja

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

ARKITEKT/E Shoqeria Shaga Sh.p.k Eshte nje kompani qe ushtron aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit, projektimit, tregtimit dhe importimit te lendes se pare per mobileri, aksesoret e mobilieve, si dhe parkete të ndryshme etj.Shoqeria Jone kerkon te rek

Paga: e kenaqshme |

Të ketë përfunduar arsimin e lartë për Arkitekturë.• Kusht per tu kualifikuar perbene pervoja mbi 3 vite eksperience• Të ketë njohuri të mira dhe të zotërojë programet Grafike In Design, AutoCAD 2D, 3D, 3D-MAX, SKETCHUP• I aftë për të krijuar raport profesional me klientët dhe konsulentët.• Të ketë aftësi shumë të mira projektuese, analitike, komunikuese verbale• Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane.Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Per te gjithe personat e interesuar qe i plotesojne kriteret e mesiperme, mund te dergojne CV-ne e tyre + Portofolin ne e-mailin [email protected] [email protected] duke specifikuar pozicionin per te cilin po aplikojne., me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

MARANGOZ Shoqeria Shaga Sh.p.k Eshte nje kompani qe ushtron aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit, projektimit, tregtimit dhe importimit te lendes se pare per mobileri, aksesoret e mobilieve, si dhe parkete të ndryshme etj.Shoqeria Jone kerkon te rekru

Paga: e kenaqshme |

(Usta) me eksperience pune. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne, me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

NDIHMES TAPICIER Shoqeria Shaga Sh.p.k

Paga: e kenaqshme |

Me experience pune. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne, me eksperience pune, Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

TAPICIER Shoqeria Shaga Sh.p.k

Paga: e kenaqshme |

Me experience pune. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne Adresa : Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane., me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

SHITESE Shoqeria Shaga Sh.p.k

Paga: e kenaqshme |

SHITESE SHOWROOM MOBILERIE PRANE QTU.Kandidatja te kete mbaruar arsimin e larte dhe te kete experience pune. Prioritet perben gjuha e huaj. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne, me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme

PUNETOR Shoqeria Shaga Sh.p.k

Paga: e kenaqshme |

UNETORE NDIHMES, Individe te cilet kane deshiren dhe vullnetin per te punuar . Kandidatet pranohen dhe pa experience pune. Kushtet e pune jane te komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne, me eksperience pune

Botuar më 10/05/2021
e kenaqshme
)