Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

POSHTE POSTES NE KINOSTUDIO

200m nga stacioni i autobuzit | 86 M2 | 14.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, 2+1
Poshte Postes ne Kinostudio, 200m nga stacioni i autobuzit, 86 M2, 14.000 leke
Përshkrim

Jepet me qera kati I, 2+1, 86 M2, hyrje e fresket per vere dhe e ngroht ne dimer (e veshur me kapot brenda dhe jashte)

14.000 leke

Botuar më 12/06/2019

Telefon