Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SAUK

rruga qe shkon ne Farke, | 750 M2 | 50.000 Euro

Shitet toke, 750 M2, ose mund te nderrohet me apartament, me hipoteke

Botuar më 10/12/2019
50.000,00 euro

LEZHE

km 4-5, ne autostrade | 10 Dylym | 3.000.000 Leke

Shitet toke, 10 Dylym, me dokumenta te rregullta

Botuar më 10/12/2019
3.000.000 leke

NE FILLIM TE AUTOSTRADES TIRANE DURRES

prane Kolegjit Turk | 12.500 M2 | 1.875.000 Euro

Shitet toke, 12.500 M2, me hipoteke, mundesi ndarje ne 2500-5000m². Zona ku ben pjese kjo siperfaqe toke eshte e miratuar per ndertim social kulturor dhe banim (Jo Agjensi)

Botuar më 10/12/2019
1.875.000,00 euro

KAMEZ

Rr. "Skenderbeu" | 2.000 M2 | 100.000 Euro

Shitet toke truall, 2.000 M2, me hipoteke.

Botuar më 10/12/2019
100.000,00 euro

SAUK

NGJITUR ME TEGUN | 400 M2 | 100.000 Euro

Shitet truall ndertimi, 400 M2, me dokumenta te rregullta, e pershtatshme per biznes

Botuar më 10/12/2019
100.000,00 euro

PRUSH

ne qender | 1.000 M2 | 5.000.000 Leke

Shitet toke, 1.000 M2, Permasa 20*50, me dokumenta te rregullta

Botuar më 10/12/2019
5.000.000 leke

SHENAVLASH

Durres, afer rruges dhe plazhit | 3.400 M2 | 119.000 Euro

Shitet truall, 3.400 M2

Botuar më 10/12/2019
119.000,00 euro

PEZE

Pojan | 4.000 M2 | 8.000.000 Leke

Shitet toke, 4.000 M2, me dokumenta te rregullta

Botuar më 10/12/2019
8.000.000 leke

DURRES , SHKOZET

500 m afer rreth rrotullimit | 425 M2 | 6.000.000 Leke

Shitet truall, 425 M2, me dokumenta të rregullta. I shtrirë rrjeti i ujit dhe dritave 24 orë. Mundësi këmbimi i tokës me shtëpi banimi në pallat në Durrës ose në Tirane

Botuar më 09/12/2019
6.000.000 leke

BERAT

Afër Stadiumit Tomori në Berat, anës rrugës kryesore | 450 M2 | 6.000.000 Leke

Shitet truall, 450 M2, me dokumenta të rregullta. I shtrirë rrjeti i ujit dhe dritave 24 orë. I përshtatshem për biznes ose shtëpi banim

Botuar më 09/12/2019
6.000.000 leke
)