Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FIER,

Komuna Libofsh | 500.000 M2 | 2.000.000 Euro

Shitet toke bujqesore, sip.50 ha ose, 500.000 M2, me hipoteke te rregullt, toke e trashiguar. Çmimi

Botuar më 14/08/2018
4,00 euro/m2

GOLEM

AFER KARBURANTIT | 4 M2 | 3.000.000 Leke

Shitet toke, 4 M2

Botuar më 14/08/2018
3.000.000 leke

BERAT

Dogana, kombinat | 1.000 M2 | 18.000 Euro

Pjese toke e papunuar, 1.000 M2, gjendja: per t'u rikonstruktuar

Botuar më 13/08/2018
18.000,00 euro

SUKTH, RR."FLLAKA"

durres | 4 Dylym | 140.000 Euro

Shitet toke, 4 Dylym, me dokumenta te rregullta

Botuar më 13/08/2018
35.000,00 euro/dylym

LUSHNJE,

tek Fabrika e Tullave (e reja), | 2.700 M2 | 27.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 2.700 M2, si dhe Vreshte me sip. 2.200m² ne Kashtbardh te Lushnjes. Me hipoteke, çertifikate pronesie.

Botuar më 13/08/2018
10,00 euro/m2

TRAGJAS, ORIKUM, VLORE

100M NGA AUTOSTRADA EKZISTUESE | 21.000 M2 | 840.000 Euro

Shitet toke, 21.000 M2, me dokumenta te rregullta hipotekore

Botuar më 10/08/2018
40,00 euro/m2

PRANE AUTOSTRADES DURRES-TIRANE,

prane firmes Varaku, | 2.000 M2 | 28.000 Euro

Shitet toke, 2.000 M2, me dokumente te rregullta

Botuar më 09/08/2018
14,00 euro/m2

NE QENDER TE BALDUSHKUT

Tirane | 4.000 M2 | 100.000 Euro

Shitet toke, 4.000 M2, shitet sebashku me shtepine, sip.70m², me certifikate. I perfshtat shem per cdo lloj ndertimi

Botuar më 09/08/2018
100.000,00 euro

FSHATI QERRET

njesia Administrative komuna Katund i Ri Durres, 1500m larg Vijes Bregdetare dhe distance prej 600m nga rruga e Asfaltuar | 5.000 M2 | 30.000 Euro

Shitet toke bujqesore, 5.000 M2, e hipotekuar dhe me dokumentacion te rregullt

Botuar më 09/08/2018
6,00 euro/m2

DURRES

1 km larg Plepave, rruga e vjeter Durres-Tirane | 1.100 M2 | 82.500 Euro

Shitet toke, 1.100 M2, e rrethuar, e gjelberuar, e gatshme per biznes (ose jepet me qera 500 Euro/ muaj)

Botuar më 08/08/2018
75,00 euro/m2