Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

SHITEN PAJISJE PER FAST FOOD PICERI

Gjendja: shume e mire, furre per pica 2 kateshe me korent, 50000leke, tostier, friteze me gaz 12L, 30000leke, dhome frigoriferike 110x110 1000euro, brumatrice 15kg, 21 Dhjetori

Botuar më 22/03/2018
60.000 leke

SHES MAKINERI KARTOPICETASH

Gjendja: shume e mire, Shes makineri kartopicetash 3 fazore, aktualisht ne pune, gjithashtu dhe paketues automatik per paketimin e pakove te vogla 55 fije dhe nje kompresor, 200 litra ose klering, tirane

Botuar më 22/03/2018
1.599.999 leke

MULLI BLUARJE ME GUR,

3 fazor, per bluarje misri dhe gruri. Prodhon miell buke dhe per blektori. Ne gjendje shume te mire pune

Botuar më 21/03/2018
1.000,00 euro

SHITET

Kabinet Klinike dentare, ne gjendje pune

Botuar më 21/03/2018
7.000,00 euro

SONDE SHPIMI PER PUSE,

Me korent, model "Zif 300", dalte shpimi 160mm (3 cope), pompe uji me piston, panel elektrik, 100m linear tuba, 5000 Euro; bordatrice per rimesimin e paturave te dyerve, 2000 Euro

Botuar më 21/03/2018
9.329 leke

SHITEN PAISJET E NJE SHTYPSHKRONJE MAKINE SHTYPI OFFSET MARKA PAMADA E 47 NP

Nje ngjyre+seksion funkional, numrator dhe perforim, formati 40x47cm, Thike njeaneshe marka Perfecta, rreze 82cm. Makine per palosje, formati 25x35cm. Kapse me tel elektrike.

Botuar më 21/03/2018
460.000 leke

SHITEN PAISJE PER DYQAN

Ne gjendje te mire pune

Botuar më 21/03/2018
7.000.000 leke

SHITEN KARRIGE DHE TAVOLINA LOKALI

Gjendja: shume e mire, 9 komplete (te Almehos), Tirane, prane Kopshtit Zoologjik

Botuar më 20/03/2018
120.000 leke

SHITET FRIGORIFER BANAK

Ekspozitor, freskues. I pershtatshem per bulmet, mish etj. ne gjendje shume te mire, permasat 2.2-1.1

Botuar më 20/03/2018
13.000 leke