Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Njoftime Premium

Njoftime Top

ALBITA SH.P.K E SPECIALIZUAR NE PRODHIMIN DHE TREGETIMIN E AKULLOREVE Kërkon të punësojë Magazinier

Kushtet: Minimumi 1 vit eksperience, njohje te programit kompjuterik exel, avantazh p...

Botuar më 23/03/2018

Klinika dentare "Dentalux" Kërkon të punësojë Asistente

Asistente dentare. Te jete diplomuar ne Asistence Dentare ose Infermieri. Te kete min...

Botuar më 22/03/2018

Helens shpk Kërkon të punësojë Agjent

Forex ne gjuhen italiane. Ofrohen:Kushte te mira pune. Paga 400 Euro baze+FTD. Broker...

Botuar më 22/03/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Mesuese

Per klasat e para dhe te dyta., Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar më 20/03/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe çerdhe., Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar më 20/03/2018

AGJENSI ZAGORIA TRAVEL Kërkon të punësojë Staf

Kohe e pjesshme dhe kandidatet duhet te jene me eksperience pune, Adresa: Zogu i Zi, ...

Botuar më 16/03/2018

FABRIKE KEPUCESH Kërkon të punësojë Punetore

Dore. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, perballe Frigorife...

Botuar më 16/03/2018

Perfaqesuesi i lengjeve Austriak Fanner Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

/ Agjent, dere me dere per tiranen dhe rrethet me eksperience pune paga shume e mire,...

Botuar më 09/03/2018

Kamela Caffe Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqeshme, Adresa: Rruga Komuna e Parisit, prane Stadiumit Dinamo

Botuar më 24/03/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, paga 20000 + siguracione, Adresa: Tek Parku Olimpik Liman Kaba

Botuar më 24/03/2018

Moskat Lounge Bar Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune,te jene serioz ne pune, Adresa: Mbrapa LSI,ish-Bllok

Botuar më 24/03/2018

VITA 99 RISTORANTE ITALIANO Kërkon të punësojë Kamarier/e

Pagesa e kenaqeshme. Me dhe pa eksperience pune., Adresa: Rruga: Komuna e Parisit, tek Stadiumi Dinamo

Botuar më 24/03/2018

WHITE BAR Kërkon të punësojë Banakiere

Paga 35000 Leke + siguracione. Me eksperience pune. Te jete e afte te perballoje Fluksin, Tiranë, Adresa: Tirane e Re

Botuar më 24/03/2018

Fast Food Eat Me Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(F&M). Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. “Budi”, Qytet Studenti

Botuar më 24/03/2018

Fast Food Eat Me Kërkon të punësojë Motorrist

Me ose pa motorrin e tij, Adresa: Rr. “Budi”, Qytet Studenti

Botuar më 24/03/2018

Londor Lounge Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. e Kavajes perballe Globe tek kompleksi i Delijorgjit

Botuar më 24/03/2018

Londor Lounge Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. e Kavajes perballe Globe tek kompleksi i Delijorgjit

Botuar më 24/03/2018