Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFROJ KURSE PER LENDET MATEMATIKE - FIZIKE,PER KLASAT 6-12, MATURANTET DHE NX. QE KANE PROVIME NE KETO LENDE

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Kurse lendesh
Ofroj kurse per lendet matematike - fizike,per klasat 6-12, maturantet dhe nx. qe kane provime ne keto lende
Përshkrim

Jam me eksperience te gjate pune si mesues i ketyre lendeve.Mundesi studimi ne ambjentin ose dhe ne ambjentet e personave te interesuar. Kurset jane individuale ose/dhe ne grup, SHKODER


Botuar më 18/10/2019

Telefon
)